<---Contact

Pentru orice neclaritate.

miercuri, 19 mai 2010

Primii Pasi




Aceasta tema este pentru cei care deabia au inceput acest joc:

-La început ai nevoie în primul rând de: resurse. Taietorii de lemne produc lemn, mina de argila produce argila si cea de fier produce fier. Cu cât construiesti aceste cladiri mai departe, cu atât mai mare îti va fi si productia. În primele zile este important sa-ti construiesti minele.

-Pe lânga productia de resurse trebuie sa te gândesti si la asigurarea acestora fata de dusmanii care doresc sa le fure. Pentru acest caz îti este de foarte mare ajutor ascunzatoarea. Cu cât mai înalt nivelul ascunzatorii, cu atât mai multe resurse se pot depozita în ea si nu pot fi gasite de trupele dusmane. Trebuie sa te folosesti de acesta posibilitate mai ales daca vezi ca ai jucatori puternici in preajma ta. In plus de asta ar fi bine sa-ti construiesti un zid. Deja câteva nivele construite la zid, în perioada de început, te pot ajuta pentru a produce daune mari agresorilor.

-Dupa ce ati asigurat o buna baza de productie a resurselor, puteti începe productia de trupe, precum si schimbul de resurse. În Cazarma (pentru care aveti nevoie de Cladirea principala la nivelul 3) puteti începe recrutarea de lancieri. Acesti luptatori nu sunt trupe de atac foarte eficiente, dar pot fi foarte folositori la atacurile asupra jucatorilor mici sau asupra satelor parasite, din stadiul de început al unei lumi.

-Daca sunteti adeptul schimburilor de resurse, atunci va trebui sa construiti Târgul (pentru care sunt necesare Cladirea principala nivelul 3 si Magazia nivelul 2). Aici puteti vizualiza ofertele celorlalti jucatori, prin care puteti face schimb cu resursele pe care le aveti în exces. De asemenea, aici puteti crea propriile oferte de resurse.

-Trebuie, de asemenea, sa cautati sa intrati într-un Trib. Întotdeauna este mai eficient sa atacati si sa va aparati în grup. Si este si o buna ocazie de a cunoaste alti jucatori...

-Pentru a construi o cladire, trebuie sa o selectezi din interiorul cladirii principale.

-Iti poti recruta primele unitati in cazarma. Pentru a construi cazarma trebuie sa-ti maresti cladirea principala la nivelul 3
La inceput vei avea posibilitatea de a recruta doar lancieri, pentru a recruta si alte unitati ai nevoie de fierarie sau alte cladiri (cum ar fi grajdul sau atelierul).

*Resurse
-Pentru a antrena trupe, ai nevoie de resurse. Primesti automat resurse, ca urmare a productiei minelor (de lemn, argila si fier), chiar daca nu esti logat pe cont.

-Cantitatea de resurse depinde de marimea cladirilor de resurse. Este important sa construiesti magazia la un nivel mare, pentru a fi sigur ca resursele nu se irosesc. În dreapta-sus se poate vedea cantitatea de resurse ce poate fi stocata, precum si cantitatea curenta existenta în magazie.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu